Búcsúzott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Telekom Veszprém, miután nem sikerült ledolgoznia négygólos hátrányát a francia HBC Nantes ellen.
A pünkösdi hosszú hétvégén, május 22-24. között pótolják a tavaly elmaradt Bakony Expót.
A Telekom Veszprém szokatlan körülmények között győzte le a tartalékos MOL-Pick Szegedet a férfi kézilabda NB I rangadóján.
2020. OKTÓBER 15. - FORRÁS: VEHIR.HU
Megőrizte veretlenségét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém, amely 39-24-re verte meg a szlovén RK Celjét.
2020. SZEPTEMBER 28. - FORRÁS: VEHIR.HU
A 2020/21-es évadban első hazai Bajnokok Ligája találkozón a horvát PPD Zagrebot fogadta a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata. Az összecsapás nagy hazai fölényt hozott.
2020. SZEPTEMBER 28. - FORRÁS: VEOL.HU
Tizenhét gólos, magabiztos győzelmet ért el a Telekom Veszprém a K&H Liga férfi kézilabda NB I legutóbbi találkozóján. David Davis együttese 37-20-ra legyőzte az Orosházi FKSE-t.
2020. AUGUSZTUS 23. - FORRÁS: VEHIR.HU
Nemrégen vehették birtokba a Telekom Veszprém férfi kézilabdázói a megújult öltözőjüket. A Veszprém Aréna új üzemeltetője azonban nemcsak ezt a helyiséget varázsolta újjá, más változások is történtek...
2020. AUGUSZTUS 23. - FORRÁS: VEOL.HU
A lengyel bajnok, Lomza Vive Kielce látogatott a Veszprém Arénába a minap, ahol Talant Dujsebajev tanítványai három góllal felülmúlták a magyar rekordbajnokot (29-32).