ELMARAD! „Peppa Pig's Celebration”

PEPPA malac – LIVE! Gyermek előadás két részben

2023. JANUÁR 01. (VASÁRNAP) | 16:00

Veszprém Aréna - „Peppa Pig's Celebration”

Tisztelt Jegyvásárló!

Sajnos Peppa malac előbb folytatja turnéját Horvátországban, így már december 31-én elhagyva Magyarországot Pécs és Veszprém városába sajnos nem látogat el. Ennek értelmében Önnek 2 választási lehetősége van. Az egyik, hogy jegyét a budapesti előadásra érvényesítjük, a másik, hogy visszaváltjuk annak árát. Kérem jelezze a jegy.hu felé szándékát!

Köszönettel: Peppa malac LIVE! csapat.


Néhány évvel ezelőtt a tv néző gyerekek kérésére a jogtulajdonos és egyben a világ egyik vezető produceri társulása létre hozta minden idők legsikeresebb színpadi gyermek produkcióját a Peppa Pig”s Celebration-t.

Azóta PEPPA a világ számos országában hozta el a gyermekeink számára a tökéletes programot, de most végre Magyarországon is láthatjuk.

Az előadáson megtudhatjuk milyen fontos és különleges kincs a közös emlékek gyűjtése.

Peppa malac egy különleges meglepetésre érkezik haza. Mama malac titokban előkészített már mindent, hogy az egy igazi ajándék legyen. Azonban Peppa és Zsoli mindketten túl kíváncsiak és türelmetlenek voltak ahhoz, hogy várjanak, így Mama malac megosztja velük a nagy meglepetést: egy óriási családi fotóalbumot.

Ez a bájos, 75 perces élő show kiváló szórakozás az egész család számára, amely tele van jókedvvel barátsággal, óriási pattogó labdákkal, humorral, énekekkel, amelyen a nézők is interaktívan részt vesznek.

Az előadáson rengeteg dal, sok meglepetés és persze nevetés vár rád!

2023. Jan 1.  16:00 Veszprém Aréna

Korhatár nélküli gyermek előadás!

Házirendünk értelmében a jegyvásárlás minden korosztály számára kötelező.