Gospel Karácsony

𝐕𝐢𝐫𝐠𝐢𝐧𝐢𝐚 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐆𝐨𝐬𝐩𝐞𝐥 𝐂𝐡𝐨𝐫𝐚𝐥𝐞 Magyarországon!

2023. DECEMBER 11. (HÉTFŐ) | 18:00

Veszprém Aréna - Gospel Karácsony

A Veszprém-Balaton Keresztény Kultúrájáért Alapítvány bemutatja:
✨✨𝐕𝐢𝐫𝐠𝐢𝐧𝐢𝐚 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐆𝐨𝐬𝐩𝐞𝐥 𝐂𝐡𝐨𝐫𝐚𝐥𝐞 Magyarországon!✨✨
🌟🎄Páratlan karácsonyi élmény Európa Kulturális Fővárosában!🌟 

Ha advent, akkor újra GOSPEL KARÁCSONY Veszprémben.

Idén is aranytorkú énekesek töltik meg a Veszprém Arénát a királynék városában. 2023. december 11-én újra egy páratlan karácsonyi élményre invitáljuk Advent idején a veszprémi közönséget.

A KÓRUS ÚJ, AZ ÉLMÉNY UGYANAZ!
A Gospel karácsonyt 2022-ben hagyományteremtő céllal indítottuk el Veszprémben, idén pedig egy újabb híres gospel kórus érkezik városunkba, amely ezúttal a Virginia State Gospel Chorale, akik az America's Got Talent döntőseiként váltak méltán népszerűvé az Egyesült Államokban. A világhírű szólista, David Bratton – aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját – idén is velünk tart erre a páratlan előadásra.

Akad-e olyan, aki ne ismerné az „Oh happy Day!" című világhírű dalt, vagy ne látta volna az Apáca-show című filmet? A koncert során az örökzöld gospel-, dicsőítő- és karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint John Lennon-tól a „War is over", Whitney Houston-tól az „I Love the Lord", vagy a Hillsongtól az Oceans, de további magyar vonatkozású meglepetés dalokkal is készülünk. A kórus vezetője koreográfus is, így a dalok különösen látványos koreográfiával kelnek életre a Veszprém Aréna színpadán.
A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során több hazai város mellett még Svájcban, Olaszországban és a Vatikánban is fellép újra a Pápa előtt!

Az amerikai kórus előtt a veszprémi Szilágyi harangegyüttes gyermekei és a VEKKER dicsőítőcsapata mutatkozik be.
A karácsonyi igei gondolatokat dr. Udvardy György, veszprémi érsek és Steinbach József a Magyarországi Református Egyház Dunántúli Református Egyházkerületének püspöke osztja meg a veszprémi közönséggel.

A Virgina Gospel Chorale legfontosabb díjai:
2003-ban első helyezést nyertek a Black Music Caucus Choir versenyen New Yorkban. 2012-ben a How Sweet the Sound közönségdíját, 2015-ben a Steve Harvey Neighborhood Awardot nyerték el a legjobb kórus kategóriában. Európai turnéik során kétszer is lehetőségük volt fellépni a Vatikán karácsonyi koncertjén (2007, 2013.).

Hozza el barátait és családját, és készülődjünk együtt az ünnepekre!
Jó szórakozást kívánunk!

Foglaljon helyet!
JEGYEK MÁR KAPHATÓK!
https://broadwayticket.jegy.hu/program/gospel-karacsony-2023-virginia-state-gospel-chorale-152419/1044493?fbclid=IwAR0-4UQDZ6WMmNHn0NxyQK8PMhPnJDom8PGO9NDeK7hzAok9lGLUnPpiW-Y