FENYŐ 75 Jubileumi Koncert - Show

Hát persze, hogy Fenyő!! Ki találhatna ki ilyen menő szlenget vagy még inkább Jampi dumát!?

2022. JÚNIUS 18. (SZOMBAT) | 19:00

Kedves rajongók, érdeklődők!

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a június 18-i Fenyő75 koncert Veszprémben technikai okok miatt elmarad. Várhatóan egy őszi időpontban kerül megrendezésre.
A megvásárolt jegyek visszaválthatóak a Broadway jegyirodában.

Megértésüket köszönjük!


Hát persze, hogy Fenyő!! Ki találhatna ki ilyen menő szlenget vagy még inkább Jampi dumát!?

Fenyő Miklós elemében van és úgy döntött, hogy "BULIZNI" indul. Miért is maradna otthon? Hiszen egy ekkora PÁBIJUBILEUMOT közösen kell ünnepelni, együtt, a sok tízezer rajongóval. Ezért egy különleges és megismételhetetlen Fenyő 75 Koncert - turnéra invitálja azokat, akik szeretik a rock and rollt, az örök slágereket, szeretnek bulizni, jó hangulatban és jó társaságban együtt lenni. Akik ezeken a frenetikus hangulatú estéken, a lakás helyett, inkább a koncert csarnokban "Csavarnák fel a szőnyeget"!

Több mint 400 saját dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, bennünk élő slágerek sokasága. Fenyő Miklós több mint egy előadó, Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum!

A PÁBIJUBILEUMI koncert sorozat új, látványos programmal, a színek, fények és hangulatok, táncosok kavalkádjával, új dalokkal és hangszerelésekkel lepi meg a sportcsarnok koncertek közönségét. De természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld" slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli több évtizedes elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget.

A koncert turné sorozat Sztárvendége: SZANDI

Jegyek:
https://fenyo-75-jubleumi-koncert-turne.broadway.hu/2022...