Jövő hét keddig újraindítjuk a bérlethosszabbítást

2022-02-03
A ma reggeli kormányinfón bejelentett COVID szabályváltozás alapján, miszerint „Május elsejéig érvényesek a védettségi igazolványok két oltással”, mostantól, egészen jövő hét kedd, 17 óráig (02.08 17.00) újraindítjuk a bérlethosszabbítást.

A ma reggeli kormányinfón bejelentett COVID szabályváltozás alapján, miszerint „Május elsejéig érvényesek a védettségi igazolványok két oltással”, mostantól, egészen jövő hét kedd, 17 óráig (02.08 17.00) újraindítjuk a bérlethosszabbítást.

Sok olyan visszajelzést kaptunk tőletek, hogy a korábbi február 15-i hatályú kormányrendelet, COVID szabályváltozása miatt nem tudjátok meghosszabbítani a bérleteteket. Reagálva a mai bejelentésre, szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik eddig ezért nem hosszabbítottak.

Bérlethosszabbításra mind jegypénztárunkban, mind a Jegymester weboldalán lehetőségetek van mostantól, jövő hét kedd 17 óráig. (02.08 17.00)

A bérlethosszabbítással kapcsolatban bővebb információt egyik korábbi cikkünkben is találtok:

https://handballveszpremshop.hu/hu/article/kezdodik-a-berlethosszabbitas_6326
 

A bérlethosszabbításban résztvevő helyszínek, weboldalak:

Jegymester

A Jegymester weboldalán december 13-tól kezdődik a bérletek meghosszabbítása. Diák- és nyugdíjas kedvezmény a jegymester.hu-n nem vehető igénybe! Használjátok a KEDVEZMÉNY10 kuponkódot a 10%-os extra kedvezmény érvényesítéséhez!

Itt érheted el: http://old.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/1500/Veszprem-Kezilabda-Klub

Veszprém Aréna jegypénztár

A Veszprém Aréna jegypénztárában személyesen lehet bérletet hosszabbítani kedd, február 8, 17 óráig. Hétfőtől péntekig 10:00-től 12:00-ig és 13:00-tól 17:00-ig. 

 

Felhívjuk kedves Szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre történő beléptetésekkel kapcsolatban mindig az aktuális rendeleteknek kell megfelelnünk. Hiába vásárolja meg valaki a bérletét, ha a rendeletek alapján nem léphet be a csarnokba, sajnos ezért a Klub nem tud felelősséget vállalni. A jelenleg hatályos szabályozások szerint védettségi igazolvány és személyi igazolvány egyidejű felmutatásával lehet belépni, amennyiben a bérlettulajdonos nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, jelenleg hiába váltotta meg a bérletét, a mérkőzésre beengedni nem tudjuk. Természetesen szurkolóinkat folyamatosan tájékoztatni fogjuk a szabályozások aktuális állapotáról a belépési rendről szóló cikkeinkben, ezért kérjük figyeljétek honlapunkat, illetve Facebook oldalunkat.

​​​​​​​