Kötelező győzelem előtt

2021-04-21
Bár Tombor Csaba vezetőedző szerint számukra nem létezik lefutott mérkőzés, azért az eddig látottak alapján kötelező győzelem előtt áll a Veszprémi KKFT NB I-es férfi kézilabdacsapata, amely ma a sereghajtó Orosházát látja vendégül a Veszprém Arénában 18 órától.

Az elmúlt hetet a Veszprémi KKFT alakulata Egerben zárta, ahol sikerült revansot venni a hazai pályán elszenvedett vereségért és 25-23-ra nyerni. Most újabb fontos lépést tehetnek az újoncok céljaik megvalósítása érdekében, hiszen a sereghajtó Orosháza ellen kötelező a két pont begyűjtése.

Februárban már összemérte erejét a két csapat, akkor a VKKFT idegenben 31-23-ra győzedelmeskedett. Azóta nem sokat változott a rivális helyzete, hiszen továbbra is a mezőny utolsó helyén szerénykedik és eddig mindössze egyetlen sikert és további két döntetlent tud felmutatni a tizenhat veresége mellett.

Ezzel szemben a kis Veszprém jól teljesít újonc létére, hétszer nyert, egyszer ikszelt és tíz alkalommal vesztesen hagyta el a pályát, amivel most a tizenegyedik helyen áll.

- Számunkra nincsenek borítékolható eredmények. Fiatal és tapasztalatlan csapatom ugyanúgy képes az extra teljesítményre, mint az ellenkezőjére is. Egyelőre hektikus a produkciónk. Szeretnénk sokkal kiegyensúlyozottabban játszani, ám ehhez még nincs meg kellő rutinunk. Fontos meccs előtt állunk, ahol a célunk a két pont begyűjtése – fogalmazott a szakvezető.

A találkozó szerdán este 18 órakor kezdődik a Veszprém Arénában.