Bérlethosszabbítás a Veszprém Arénában

2021-07-28
Tájékoztatunk Benneteket, hogy a 2021/22-es idényre szóló bérletek hosszabbítási időszaka 2021. július 26-án kezdődik és egészen augusztus 13-ig tart!


A bérletek érvényesítésére a Veszprém Aréna jegypénztárában, a Jegymester.hu weboldalon és a Broadway jegyirodában van lehetőségetek!

Ahogyan azt már korábbi cikkünkben is jeleztük, az idei évben sem a megszokott módon történik a bérlethosszabbítás. Szeretnénk minden olyan bérletesünknek kedvezni, akik a tavalyi nehéz helyzetben támogatták a csapatot, így azok a szurkolók, akik 2020 augusztusában megújították bérletüket 10% kedvezményben részesülnek.
 
A jelenlegi bizonytalan járványügyi helyzetre való tekintettel a tavalyihoz hasonlóan idén is 2 időszakra osztottuk a bérletek érvényességi idejét, azaz a fizetés is kizárólag 2 részletben történik.
Az első időszak:

érvényesség: 2021. augusztustól-decemberig
befizetés esedékessége: 2021. július 26-tól augusztus 13-ig

A második időszak:

érvényesség: 2022. januártól-júniusig
befizetés esedékessége: előreláthatólag decembertől

 
FONTOS! Aki az első megadott határidőn belül (2021. július 26-tól augusztus 13-ig) nem végzi el az érvényesítést és fizeti be az első részletet, elveszíti a jogát a bérletre. Az így felszabadult bérletek megvásárlására a várólistán szereplő szurkolóinknak lesz lehetősége, amiről lejjebb részletes információkat találtok.

Szektor

Bérletár szurkolói kártyával (HUF/db)

Bérletár szurkolói kártya nélkül (HUF/db)

A1, C1, I1, L1

44.000

50.000

B1, J1, K1

48.000

55.000

A2, B2, C2, I2

42.000

48.000

O1

23.000

26.500

P1 1-9. sorig

23.000

26.500

P1 10-18. sorig, M1, M2,

N1, N2, R2

30.000

35.000

D2, H1, H2

31.000

36.000

VIP2, VIP3

80.000

110.000

Diák és nyugdíjas kedvezmény kizárólag a Veszprém Aréna pénztárában történő bérlethosszabbításkor vehető igénybe.
- Mértéke: 20%
- Diák 19 éves kor alatt, nyugdíjas 60 éves kor felett
- A következő helyekre érvényes: A2, B2, C2, D2, N1, N2, M1, M2, P1 10-18. sor, R2, H1, H2
- Nem vonható össze a szurkolói kártya kedvezménnyel
- Diák vagy nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges
 
Új bérletes helyek idén sem kerülnek kiadásra, kizárólag a fent említett esetben, tehát ha lesznek olyan drukkerek, akik nem hosszabbítják meg az új idényre a bérletüket augusztus 13-ig. Ebben az esetben, az előbbi dátumot követően, a Telekom Veszprém – Nexe SEHA liga mérkőzés előtt a várólistán szereplő szurkolóknak (több mint 700 fő) lesz lehetőségük a vásárlásra, viszont aki felszabadult bérlethez jut, számára a kedvezmény nem lesz érvényesíthető.
A várólistára jelentkezni a ticket@handballveszprem.hu e-mail címen: név, cím, telefonszám és az igényelt bérletek számának megadásával lehet.
 
Továbbá azok, akik igénylik ebben az évben is biztosítjuk a lehetőséget, hogy felírattathatják nevüket az ülőhelyükre. Aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, hogy az alábbi linkre kattintva töltse ki az „Ülőhelyen történő névfeltüntetés” dokumentumot, és küldje vissza a ticket@handballveszprem.hu e-mail címre. LINK: https://telekomveszprem.hu/hu/letoltheto-dokumentumok
 
Fontos információk bérlet átíratásról:

A bérlet átíratásához az előző tulajdonos által kitöltött, a Klub által létrehozott meghatalmazás szükséges, amely az alábbi linkre kattintva tölthető le.

http://telekomveszprem.hu/berlet-atiratas-nyilatkozatok

Az átíratás a Veszprém Aréna jegypénztárában, 1500 Forint/kártya áron végezhető el.
Az elhagyott bérletek pótlása szintén 1500 Forintba kerül kártyánként. A pótláshoz pontos szektor és székszám szükséges.
Céges bérlet átíratásához írásos hozzájárulásra van szükség a bérletet birtokló cégtől.
Az átíráshoz minden esetben szükség van a bérletre, plasztik kártya formában.

 
Egyéb fontos információk:

Az első bérlethosszabbítási időszak minden helyen augusztus 13-ig tart.
Idén NEM kerülnek kiadásra új stílusú bérletek!
A bérlet meghosszabbításához mindenki hozza magával bérletét, és Szurkolói kártyáját!
A bérletnek és a Szurkolói kártyának egy névre kell szólnia, különben a Szurkolói kártya kedvezménye nem használható fel.
Egy Szurkolói kártyával csak egy bérletet lehet meghosszabbítani.
A kedvezményre jogosító Szurkolói kártyát a bérlethosszabbítás előtt 24 órával ki kell váltani, különben az általa biztosított kedvezmény nem vehető igénybe. (http://telekomveszprem.hu/szurkoloi-kartya)
Aki diák, vagy nyugdíjas kedvezményt szeretne igényelni, az kérjük, hozza magával a kedvezményre jogosító igazolványát, amelyet a következő szezontól belépés előtt is ellenőriznek majd a biztonsági szolgálat emberei. A járvány miatt erre továbbra is fokozottan oda fogunk figyelni.
A kedvezményes bérlet nem átruházható!
Kérjük hosszabbítás előtt olvassák el GDPR adatkezelési tájékoztatónkat az alábbi linkre kattintva: https://telekomveszprem.hu/hu/letoltheto-dokumentumok
Akinek bármilyen problémája akad az online bérlethosszabbítás során az az info@jegymester.hu e-mail címen tud segítséget kérni.
Egyéb felmerülő probléma, vagy kérdés esetén a ticket@handballveszprem.hu e-mail címen várjuk a megkereséseket.

 
A bérlethosszabbításban résztvevő helyszínek:
 
jegymester.hu
A jegymester.hu oldalán július 26-tól kezdődik a tavalyi bérletek meghosszabbítása. Diák- és nyugdíjas kedvezmény a jegymester.hu-n nem vehető igénybe! Használjátok a KEDVEZMÉNY10 kuponkódot a 10%-os extra kedvezmény érvényesítéséhez!

Itt érheted el: http://old.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/1500/Veszprem-Kezilabda-Klub#anchor_list

 
broadway jegyiroda
A Broadway jegyiroda továbbra is a budapesti Szurkolóinknak kedvez, akik így Budapesten személyesen tudják meghosszabbítani bérleteiket partnerünk Károly körúti irodájában (1075 Budapest, Károly krt. 21.), munkanapokon 10:00 és 18:00 között. A hosszabbításhoz kérjük, a Broadway jegyirodájába is szíveskedjetek elvinni a bérletet és Szurkolói kártyát, hiszen a kedvezmény csak így vehető igénybe. A bérlet árát a helyszínen kell kifizetni, amely után az új bérlet aktívvá válik. Diák- és nyugdíjas kedvezmény a Broadway jegyirodában nem vehető igénybe!
 
Veszprém Aréna jegypénztár
A Veszprém Aréna jegypénztárában személyesen lehet bérletet hosszabbítani július 26-tól, hétfőtől péntekig 9:00-től 12:00-ig és 13:00-tól 17:00-ig.
 
A Klub szeretne még egy kedvezményt biztosítani mindazoknak, akik tavaly meghosszabbították a bérletüket a nehéz járványügyi időszak ellenére is. 500 db ingyenes belépőt ajánlunk fel számukra a SEHA Liga négyes döntőjére. A jegyeket értelemszerűen akkor tudjuk biztosítani, ha a csapat bejut a SEHA Liga négyes döntőjébe, illetve a SEHA Liga F4 nézők előtt kerül megrendezésre és oda külföldi szurkolók is beutazhatnak. Az igényléssel kapcsolatban további információkkal később jelentkezünk!
 
Felhívjuk kedves Szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre történő beléptetésekkel kapcsolatban mindig az aktuális rendeleteknek kell megfelelnünk. Hiába vásárolja meg valaki a bérletét, ha a rendeletek alapján nem léphet be a csarnokba, sajnos ezért a Klub nem tud felelősséget vállalni. A jelenleg hatályos szabályozások szerint védettségi igazolvány és személyi igazolvány egyidejű felmutatásával lehet belépni, amennyiben a bérlettulajdonos nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, jelenleg hiába váltotta meg a bérletét, a mérkőzésre beengedni nem tudjuk. Természetesen szurkolóinkat folyamatosan tájékoztatni fogjuk a szabályozások aktuális állapotáról a belépési rendről szóló cikkeinkben, ezért kérjük figyeljétek honlapunkat, illetve Facebook oldalunkat.