A ma reggeli kormányinfón bejelentett COVID szabályváltozás alapján, miszerint „Május elsejéig érvényesek a védettségi igazolványok két oltással”, mostantól, egészen jövő hét kedd, 17 óráig (02.08 17.00) újraindítjuk a bérlethosszabbítást.

A csapat az idei szezonban is a Veszprém Arénában fogja játszani a mérkőzéseket, így a bérlet- és jegyvásárlás is változatlanul a Veszprém Aréna jegypénztárában és online a jegymester.hu felületén lesz lehetséges.

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a 2021/22-es idényre szóló bérletek hosszabbítási időszaka 2021. július 26-án kezdődik és egészen augusztus 13-ig tart!


A városban és a Veszprém Aréna parkolójában sem tartottak még hasonló eseményt: ezen a napon rendezik meg ugyanis az I. Veszprémi Autós Találkozót.

Folytatódik a 2021-es Dunántúli Szlalom Kupa (DSZK) autósoknak kiírt versenysorozata.

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata június 2-án játssza a bajnoki döntő első mérkőzését Szegeden. Mivel nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy a helyszínen buzdítsa a fiúkat, ezért a kézilabdaklub közös meccsnézést szervez a szurkolókkal a Veszprém Arénában.

Hivatalossá váltak a férfi kézilabda bajnoki döntő időpontjai.

Rettentő nehéz helyzetből kell talpra állnia a Telekom Veszprém férfi kézilabdázóinak, akiknek négygólos hátrányt kell ledolgozni a HBC Nantes ellen a Bajnokok Ligája visszavágóján.

Mivel a Bakony Expo ezúttal szabadtéri esemény lesz, ezért a belépéshez nincs szükség a védettségi, vagy az oltási igazolványra.

2021-05-06

Hetedik alkalommal szervezik meg a bakonyi ízek vásárát, a Bakony Expot, amelynek május 22-24. között a Veszprém Aréna dísztere ad otthont.

Május 15-16-án a Veszprém Aréna ad otthont a TippMix női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőnek.

A magyar férfi kézilabda-válogatott az Euro Cup utolsó fordulójában Horvátországot fogadja a Veszprém Arénában, május 1-én 14.10 órától.

Bár Tombor Csaba vezetőedző szerint számukra nem létezik lefutott mérkőzés, azért az eddig látottak alapján kötelező győzelem előtt áll a Veszprémi KKFT NB I-es férfi kézilabdacsapata, amely ma a sereghajtó Orosházát látja vendégül a Veszprém Arénában 18 órától.

A francia HBC Nantes lesz az ellenfele a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttesének a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Tizennégy gólos előnyről várhatja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját a HC Vardarral szemben a Telekom Veszprém.

Az évad legizgalmasabb időszaka következik, egyenes kieséses szakaszba fordult a férfi kézilabda Bajnokok Ligája, ahol a Telekom Veszprém az északmacedón HC Vardar ellen vívhatja ki a nyolc közé jutást.

A magyar kézilabdázás történetében még soha nem fordult elő hasonló: három Veszprém megyei alakulat jutott be a Magyar Kupa négyes döntőbe! A Telekom Veszprém mellett a Balatonfüredi KSE, valamint a Veszprémi KKFT is kiharcolta a részvételt.

Szerdán és vasárnap is kézilabda-mérkőzéseket rendeznek a Veszprém Arénában.

Lezárultak a csoportküzdelmek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, és kialakult a nyolcaddöntők mezőnye, amely szerint a Telekom Veszprém az északmacedón Vardar Szkopjéval méri össze erejét.

2021-03-04

A hétfői Magyar Kupa továbbjutás után a bajnokságban folytatja szereplését csütörtökön a K&H Liga újonca, a Veszprémi KKFT férfi kézilabda alakulata.

2021-02-26

Újra hazai pályán szerepel a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese, amely a K&H Ligában a tabella hetedik helyén álló SBS-Eger gárdáját fogadja szombaton 18 órakor a Veszprém Arénában.

Minden idők harmadik legjobb világbajnoki helyezését érte el a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi tornán, miután ötödik helyen fejezte be a viadalt.

A Zöld-foki Köztársaság, Uruguay és Németország lesz a csoportellenfele a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a január 13-án kezdődő egyiptomi világbajnokságon.

A Telekom Veszprémet két, a Veszprémi KKFT-t egy játékos képviseli az egyiptomi világbajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott keretében.