Zárt kapuk mögött

2020-11-09
A koronavírus-járvány egyre aggasztóbb számai miatt kedd éjféltől valamennyi profi sportklubokat érintő esemény zárt kapus lesz, valamint tilos a különböző rendezvények megtartása, ami a Veszprém Aréna novemberi és decemberi naptárát is érinti.

Hétfőn, Orbán Viktor miniszterelnök számos járványügyi szigorítást jelentett be, amely a multifunkciós rendezvénycsarnokunkat, a Veszprém Arénát is érinti.

November 11-én, szerdán 17.45 órától fogadja majd a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese a Ferencvárost, azonban már ezt a találkozót zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezik meg.

A hétvégére, november 13-15. közé tervezett Bakony Expónak sem tudunk otthont adni, viszont a szervezők tájékoztatása szerint nem mondanak le végleg az eseményről, amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, szeretnék majd bepótolni egy biztonságosabb, későbbi időpontban.

Természetesen valamennyi, a Veszprém Arénában megrendezendő zárt kapus eseményről beszámolunk írásban és a helyszínen készült fotógalériákkal igyekszünk közelebb hozni a mérkőzések hangulatát.