Városi rangadó

2020-11-26
Ismét városi rangadót rendeznek a férfi kézilabda NB I-ben, ahol a Telekom Veszprém fogadj az elmúlt napok nagy skalpjait begyűjtő Veszprémi KKFT-t november 27-én, 18 órai kezdettel.

Az ilyen meccsek előtt különösen sajnálhatjuk, hogy zárt kapusak a kézilabda-mérkőzések, hiszen ismét városi, Veszprém-Veszprém derbit tartanak.
Az elmúlt napokban mindkét veszprémi alakulat felhívta magára a figyelmet.
A nagynevű házigazda, a magyar rekordbajnok Telekom Veszprém azzal, hogy elszenvedte idénybeli első vereségét: szerdán a Bajnokok Ligájában kikapott az arénában a dán Aalborgtól 32-30-ra.
A Veszprémi KKFT viszont két elismerésre méltó sikert ért el: előbb iskolajátékkal kiütötte a jó erőkből álló Ferencvárost, majd szerdán Gyöngyösön aratott meglepő, ám annál megérdemeltebb diadalt (24-27).
Ha csak szigorúan a tabellát nézzük, a Telekom Veszprém tíz győzelemmel, makulátlan mérleggel vezeti a K&H Liga mezőnyét, míg a "kis" Veszprém három győzelemmel és három vereséggel hetedik a sorban.
A találkozó favoritja természetesen a bajnoki címvédő, Telekom, azonban a fiatalok szeretnék megmutatni, nem érdemtelenül jutottak fel az élvonalba.