Továbbra is regisztrálni kell mindenkit

2020-08-28
Továbbra is érvényben vannak a szigorú egészségügyi előírások, csak ezeket betartva lehet belépni a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttes Budakalász elleni első tétmérkőzésére a Veszprém Arénában.

A Telekom Veszprém első tétmérkőzését augusztus 28-án, pénteken 18 órakor játssza a Budakalász ellen a magyar bajnokságban. A találkozót, szerencsére, ismét nézők előtt tudják megrendezni.
A Veszprém Arénába azonban csakis a szigorú egészségügyi szabályokat betartva lehet belépni.
Ahogy korábban is, az aréna előtti teret lezárják, azt vagy a parkolóból, vagy a Kádártai úti buszforduló felől lehet megközelíteni. A két bejáratnál az egészségügyi szakemberek mindenkinek megmérik lázát. Akinek hőemelkedése, vagy láza van, az nem léphet be a sportrendezvény területére.
Ezt követően az aréna főbejáratánál ellenőrzik a belépőjegyek, a bérletek érvényességét. Fontos tudnivaló, hogy a járványügyi helyzet miatt mindenkit regisztrálni kell, ezért a 14 éven aluli gyerekeknek is kötelező a jegy megváltása. A belépők, bérletek átruházása pedig szigorúan tilos.
Az arénába belépve kötelező a kézfertőtlenítés, és a maszk viselését is javasolják. Utóbbit a helyszínen, beszerzési áron is meg lehet vásárolni.
A létesítmény több pontján kézfertőtlenítőt helyeznek ki a rendezők, akik arra kérik a szurkolókat, használják azokat minél többször.
A térképen jól látszik, a szervezők különböző színekre osztották az arénát. Mindenkit arra kérnek, a szektor színeinek megfelelő mosdót használják, elkerülve a tumultust.
Az arénában a büfék nem nyitnak ki. A csarnok előtti téren négy büfé található majd, amelyeket szintén a szektorok színeivel jelölnek, és mindenki a saját színének megfelelőt tudja igénybe venni.