A nyeretlen Csurgót fogadja a Veszprémi KKFT

2020-09-16
Folytatódik a magyar férfi kézilabda NB I, ezúttal a Veszprémi KKFT játszik hazai pályán és a még nyeretlen Csurgói KK-t fogadja.

Bár a hét elején még arról szóltak a hírek, hogy felfüggesztette az edzéseit a Veszprémi KKFT egy korábbi riválisnál bejelentett pozitív Covid-teszt miatt, kedden viszont már a járványügyi hatóságok engedélyével újra munkába álltak Tombor Csaba tanítványai.
Az NB I újonca eddig három találkozót vívott meg a bajnokságban, a nyitányon nagy meglepetésre legyőzte a Dabast idegenben (27-29), aztán a pontvadászat két nagyágyújával mérte össze erejét. Előbb a Telekom Veszprémtől kikapott 37-21-re, majd a MOL-Pick Szeged otthonában igen közel állt a pontszerzéshez, ám végül a rutinosabb Tisza-partiak maguk alá gyűrték a fiatalokat (28-25).
Szombaton 18 órai kezdettel az eddig még nyeretlen Csurgót fogadja a bakonyi csikócsapat. Igaz a riválisról is elmondható, hogy már meccselt a Telekommal (40-21), a Szegeddel (28-32), majd nagy csatában kikapott Budakalászon 24-22-re.
Fontos információ, hogy a szurkolóknak továbbra is kötelező a maszk viselése a találkozón. Az arénába pedig csak lázmérés és kézfertőtlenítés után lehet belépni.