Két lépcsős beléptetés

2020-10-14
Szigorú biztonsági és higiéniás szabályok betartásával léphetnek ma be a szurkolók a Veszprém Arénába a Celje elleni Bajnokok Ligája találkozóra.

Folytatódik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája, ahol a Telekom Veszprém a szlovén RK Celje gárdáját fogadja. A találkozóra csak a szigorú szabályok betartásával lehet belépni.
Fontos információ, hogy a bérletek nem átruházhatóak, és mindenki csakis a saját helyén tartózkodhat, más ülőhelyet elfoglalni tilos.

A résztvevők lázmérését, a rossz időre való tekintettel, a főbejáratok előtt kezdik meg a szervezők. Az egészségügyi szolgálat senkit sem enged be, aki lázas, vagy hőemelkedése van.
A bérletek, jegyek érvényességét a belépéskor ellenőrzik a főbejáratnál.

Felhívjuk figyelmüket, a kapuk fölött olvasható, hogy melyik bejáraton milyen módon léphetnek be. Kérjük a diák- vagy nyugdíjasbérlettel rendelkezőket, hogy a szurkolói bolt felőli oldalon lépjenek be, eggyel odébb pedig az online, vagy jegypénztárban vásárolt jeggyel tegyék ezt meg. A két jobb oldali kaput a bérleteseknek tartjuk fenn.
Azok a szurkolók, akik a Veszprém Aréna jegypénztárában vásároltak/vásárolnak belépőt, a vásárlásnál kapott nyilatkozatot kitöltve kötelezően be kell mutatniuk, anélkül nem léphetnek be a mérkőzésre!