Jegyértékesítés a Barcelona elleni derbire

2020-10-08
Megkezdődött a jegyértékesítés az október 21-én esedékes Telekom Veszprém – Barcelona férfi kézilabda Bajnokok Ligája találkozóra.

A következő két hétben két hazai Bajnokok Ligája (BL) összecsapást is vív a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese. Előbb október 14-én a szlovén Celjét fogadják David Davis tanítványai 18.45 órától, majd rá egy hétre, október 21-én szerdán 18.45 órától a spanyol Barcelonával méri össze erejét a magyar rekordbajnok.
Mától azonban nemcsak a Celje elleni mérkőzésre, hanem a Barcelona elleni összecsapásra is megnyílt a lehetőség a jegyvásárlásra.

Aki belépőt szeretne, az kétféleképpen juthat hozzá.
A Veszprém Aréna jegypénztára hétközben 9-12 és 13-17 óra között várja az érdeklődőket, míg a jegymester.hu oldalra kattintva ki sem kell mozdulni a lakásból.

Fontos tudnivaló, hogy akik a helyszínen vásárolják meg belépőiket, azoknak kötelező egy formanyomtatványt kitölteni és csak ezzel együtt tudnak majd belépni az arénába.
A bérletesek és az interneten jegyet váltóknak erre nincs szükségük, mert őket egyébként is regisztrálja a rendszer. Erre a koronavírus-járvány miatt van szükség.