Így léphettek be a Kielce elleni találkozóra

2020-08-19
A Lomza Vive Kielce ellen folytatja a felkészülést a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese augusztus 21-én pénteken. Aki a helyszínen, a Veszprém Arénában szeretné megtekinteni a mérkőzést, azokra speciális szabályok vonatkoznak.

Ahogy azt a klub közölte, a Kielce elleni találkozóra is szigorú biztonsági és higiéniás intézkedések vonatkoznak.
A járványügyi helyzet miatt nagyon fontos, hogy valamennyi nézőt regisztrálják, ezért most a 14 éven aluli gyerekek nem tudnak ingyenesen részt venni a mérkőzésen, nekik is belépőt kell váltani, ahogy a kísérőiknek is.
A beléptetés már az aréna előtti dísztéren megkezdődik. Két kapun keresztül juthatnak be a térre a szurkolók, a parkoló, vagy a Kádártai úti forduló felől. Itt az egészségügyi szolgálat lázmérést végez. Akinek hőemelkedése, vagy láza van, azt nem tudják tovább engedni a szakemberek.
A téren belépéskor mindenkinek be kell mutatni a bérletét, jegyét, de ezt a főbejáratnál újra ellenőrizni fogják.
A Veszprém Arénába a főbejáraton keresztül juthat be mindenki. Valamennyi résztvevőnek kötelező ott helyet foglalnia, ahová a jegye, bérlete szól. Ezek átruházása szigorúan tilos.
Az arénában több helyütt fertőtlenítő pontokat helyeznek ki. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy ezeket rendszeresen használja. Maszk használata nem kötelező, de erősen ajánlott.
Az alábbi térképen színekkel választották el a szektorokat. Az A1, B1, C1 szektorokat az előtéren keresztül töltik fel, míg az A2, B2, C2 szektorokat a lépcsőházon keresztül közelíthetik meg a szurkolók, ahogyan a VIP3, K1, L1, M, N, O, P, R, D, E, F, G, H, I, J1 és VIP2 szektorokat is. Minden szektorhoz, az azonos színű mosdó tartozik. Az A1, B1, C1 szektorokban helyet foglaló nézők az előtérben található mosdókat használhatják.
A büfék továbbra sem nyitnak ki az épületen belül, csakis a szabadban, a téren. Itt négy büfét alakítanak majd ki, amelyek szintén szektorokra lesznek osztva, a térképen látható színeknek megfelelően.