Hétfőn 18 órakor a Barca–PSG elődöntővel megkezdődik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2019/20-as évadának mostanra halasztott négyes döntője, ahol a Telekom Veszprém 20.30 órától meccsel a fináléért a THW Kiellel.

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elkészítette a 2020/21-es évad tavaszi idényének menetrendjét, a Telekom Veszprém három hazai találkozót vív, sorrendben a Barcával, a HC Motor Zaporizzsjával és a HBC Nantes-tal.

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a Veszprém Aréna pénztárának nyitvatartása a következő hetekben változik.

Programváltozásról tudunk beszámolni: december 5-én, 16.15 órai kezdettel az M4 Sport közvetíti a Telekom Veszprém – HE-DO B.Braun Gyöngyös NB I-es férfi kézilabda mérkőzést.

Nem véletlenül tartják a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában igazi örökrangadónak a Telekom Veszprém és a THW Kiel csatáját. A BL csoportkör kilencedik fordulójában, december 2-án, 18.45 órától fogadja a német rekordbajnokot a magyar pontvadászat listavezetője.

2020-11-26

Ismét városi rangadót rendeznek a férfi kézilabda NB I-ben, ahol a Telekom Veszprém fogadj az elmúlt napok nagy skalpjait begyűjtő Veszprémi KKFT-t november 27-én, 18 órai kezdettel.

2020-11-23

A dán Aalborg Handboldot fogadja november 25-én, szerdán 18.45 órától a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójában.

Mindössze második hazai mérkőzését vívja meg november 21-én, szombaton a Veszprémi KKFT férfi kézilabda-csapata a 2020/21-es évadban.

A koronavírus-járvány egyre aggasztóbb számai miatt kedd éjféltől valamennyi profi sportklubokat érintő esemény zárt kapus lesz, valamint tilos a különböző rendezvények megtartása, ami a Veszprém Aréna novemberi és decemberi naptárát is érinti.

Közel egy hónap után lép ismét pályára a K&H Liga, NB I-es férfi kézilabda-bajnokságban a Telekom Veszprém: a magyar rekordbajnok a Ferencváros együttesét fogadja november 11-én, 17.45 órakor.

A koronavírus-járvány miatt az idén nem a Veszprém Arénában, hanem a létesítmény előtti dísztéren rendezik meg a Bakony Expót.

Hivatalossá vált, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott november 4-én megmérkőzik a spanyol nemzeti csapattal a Veszprém Arénában.

Rodrigo Corrales koronavírus-tesztje pozitív lett, így elmarad a Telekom Veszprém Sport36 Komló elleni, október 22-re tervezett NB I-es férfi kézilabda bajnokija.

Karanténba került a Barcelona férfi kézilabdacsapata, így a szerdai Bajnokok Ligája ütközet elmarad.

A Veszprém Aréna következő eseménye igazi ínyencség a kézilabdát kedvelőknek, hiszen a magyar rekordbajnok, Telekom Veszprém a spanyol sztárcsapatot a Barcelonát látja vendégül október 21-én, szerdán 18.45 órától.

Szigorú biztonsági és higiéniás szabályok betartásával léphetnek ma be a szurkolók a Veszprém Arénába a Celje elleni Bajnokok Ligája találkozóra.

Megkezdődött a jegyértékesítés az október 21-én esedékes Telekom Veszprém – Barcelona férfi kézilabda Bajnokok Ligája találkozóra.

Vasárnap újra kézilabda mérkőzést rendeznek a Veszprém Arénában.

Az ellenfél kérésére elmarad a Telekom Veszprém-Dabas NB I-es férfi kézilabda-mérkőzés az arénában.

Megkezdődött a jegyek árusítása a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttes október 14-ei RK Celje Pivovarna Lasko elleni Bajnokok Ligája összecsapásra.

Első hazai fellépésére készül a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese a Bajnokok Ligája 2020/21-es évadában: a csütörtökön 18.45 órakor kezdődő találkozón a horvát PPD Zagreb lesz az ellenfele.

A koronavírus-járvány elérte a Csurgói KK férfi kézilabda-együttesét is, így elmarad a szombatra tervezett Veszprémi KKFT elleni NB I-es bajnoki mérkőzés a Veszprém Arénában.

Folytatódik a magyar férfi kézilabda NB I, ezúttal a Veszprémi KKFT játszik hazai pályán és a még nyeretlen Csurgói KK-t fogadja.

Ma megkezdődik a jegyárusítás a Telekom Veszprém jövő heti PPD Zagreb elleni Bajnokok Ligája találkozóra.

Sporttörténelmi pillanatok szemtanúi lehettünk szerdán este, amikor is Veszprém – Veszprém férfi kézilabda rangadót rendeztek a Veszprém Arénában.

Újra szlalom verseny a Veszprém Aréna parkolójában!

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) szigorú egészségügyi protokollt dolgozott ki az NB I-es meccsek lebonyolítására, amely a Veszprém Arénában rendezendő találkozókra is vonatkozik.

Szeptember 1-től visszaválthatóak az elmaradt THW Kiel elleni gálameccsre szóló jegyek.

Biztonsági okokból nem rendezik meg a Telekom Veszprém – THW Kiel gálamérkőzést.

Továbbra is érvényben vannak a szigorú egészségügyi előírások, csak ezeket betartva lehet belépni a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttes Budakalász elleni első tétmérkőzésére a Veszprém Arénában.

Már a Telekom Veszprém összes szeptemberi bajnoki mérkőzésére megvásárolhatjuk belépőnket.

Már elindult a jegyértékesítés a Telekom Veszprém–THW Kiel gálamérkőzésre.

A Lomza Vive Kielce ellen folytatja a felkészülést a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese augusztus 21-én pénteken. Aki a helyszínen, a Veszprém Arénában szeretné megtekinteni a mérkőzést, azokra speciális szabályok vonatkoznak.

A Veszprém Aréna új üzemeltetője, a Veszprém Handball Team Zrt. áprilisban megkezdte az impozáns létesítmény teljes rekonstrukcióját. Az első szakaszban az öltözőfolyosót, a Telekom Veszprém férfi kézilabdázóinak öltözőjét, az előcsarnokot, valamint az első emelet folyosóit, falait, vizes blokkjait újították fel.