Connector Art Day

STÍLUSOK: ART DAY MODERN/KORTÁRS TÁNC ● MŰVÉSZI TÁNC ● SHOW/LÁTVÁNYTÁNC ● KLASSZIKUS BALETT ● MUSICAL ● ART OPEN

2020. FEBRUÁR 29. (SZOMBAT)

Leírás


A FESZTIVÁLRÓL

4 korosztály, 3 tudásszint, 14 táncstílus
Ha táncolsz, ha tanítasz, vagy rajongsz a táncért, akkor jó helyen jársz.
Fesztiválunk idén tizedik alkalommal hozza össze a nemzetközi amatőr és hobbi táncos élet legjavát Veszprémben. Ha eddig nem hallottál rólunk (biztos?) akkor azért, ha pedig ismered már a Connectort, azért csatlakozz hozzánk idén is, hogy két napra feltekerjük a hangerőt, és messze elhallatszódjon Veszprémből a „tánc szava”!

De nem „csak” a két nap és nem „csak” a tánc motivál minket.
Fesztiválunk kiemelt céljai között szerepel továbbá a fiatal generációk visszakapcsolása a kultúrába, értelmes időtöltés megteremtése, valós szociális kapcsolatok születéséhez lehetőség biztosítása.

Nagyon fontos nekünk a mozgás, a tánc szeretetének- ezzel az egészségre nevelés – terjesztése. A magyar kultúra kevésbé megbecsült szegmense révén fontosnak tartjuk a tánc népszerűségének növelését, hiszen olyan művészeti ágról van szó, mely közhely nélkül nem csupán a lelket, de a testet is neveli.Ha velünk tartasz, meglátod, hogy találkozhat amatőr és profi, gyerkőc és felnőtt, trend és hagyomány egy fórumon, s mégis mindenki megtalálhatja a magának megfelelő kategóriát és értékelési rendszert.